13:24

Bravo ai Stil Sambata 19 Noiembrie 2016 Gala 13 Online

Vine iarna! Gala eliminatorie cu numarul 13 a show-ului tv Bravo ai Stil de sambata 19 noiembrie 2016 aduce o noua tematica pentru cele 7 candidate la titlul de cea mai stilata femeie din Romania. "Hello winter" este conceptul care va sta la baza tinutelor de sambata seara la Bravo ai Stil.

Cele 7 concurente vor trebui sa conceapa o tinuta care sa descrie iarna si modul in care poate fi intampinat anotimpul cel mai rece din an.
Saptamana a treisprezecea a competitiei Bravo ai Stil a aliniat la linia de start 7 concurente. Premiantele saptamanii ce tocmai a trecut au fost Larisa si Cristina Mihaela. Revenirea in forta a Larisei a impresionat juriul dar si pe contracandidatele sale.
Andreea este o alta concurenta care a fost in centrul atentiei in aceasta saptamana mai ales datorita conflictelor sale cu Cristina Mihaela. Atat Silvia cat si Cristina Mihaela o vad pe Andreea ca posibila castigatoare a competitiei Bravo ai Stil.

Seara la Bravo ai Stil se anunta plina de provocari pentru cele 7 concurente. Iar celor 4 jurati li se va alatura de aceasta data indragita Teo Trandafir a carei notari si comentarii vor da tonul acestei Gale.
Cam cum isi inchipuie cele 7 concurente ca ar intampina iarna si ce tinute isi vor alege vom vedea la Bravo ai Stil din 19.11.2016 de la orele 22:00 la kanal d.
Silvia, Cristina Mihaela, Roxana, Ioana, Alina, Larisa si Andreea asteapta cu sufletul la gura notarea juriului, notare de care depinde si eliminarea uneia dintre ele. Cat de mult vor aprecia tinutele Galei 13 Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu si Teo Trandafir? Care dintre cele 7 concurente vor reusi sa impresioneze si care este eliminarea Galei 13 Bravo ai Stil vezi sambata seara la kanal d.

Petrece o seara plina de surprize, seara care te va face martor la 7 tinute de poveste in Gala eliminatorie de la Bravo ai Stil, sambata 19 noiembrie 2016 de la orele 22:00 pe kanal d.Bravo ai Stil Sambata 19 Noiembrie 2016 Gala 13

Тag: emisiuni online, iulia albu, gala 13, Teo Trandafir, gala bravo ai stil, eliminare, bravo ai stil 19 noiembrie 2016, Kanal D, sambata 19.11.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: