19:07

Bravo ai Stil Sambata 12 Noiembrie 2016 Gala 12 Online

Se arunca buchetul la Bravo ai Stil! Gala 12 eliminatorie de sambata 12 noiembrie 2016 aduce o tema ce va ridica multe provocari concurentelor de la Bravo ai Stil.
"Ma marit" este conceptul care va dicta tinutele concurentelor sambata seara in Gala eliminatorie Bravo ai Stil.

Saptamana ce tocmai se incheie a venit si cu o noua sansa de a reintra in concurs pentru fostele concurente. In fiecare zi a emisiunii cate doua dintre ele au trebuit sa convinga juriul ca merita sa revina in concurs.
Roxana, Isabela, Ioana, Larisa si Daniela sunt cele 5 foste concurente care au reusit sa impresioneze din nou si astfel in aceasta seara vor avea sansa sa lupte pentru reintra in competitia stilului.
Seara se anunta plina de provocari pentru cele 9 concurente mai ales ca celor 4 jurati li se va alatura o alta personalitate din lumea modei: celebrul Catalin Botezatu. Acesta promite ca va juriza "la sange" tinutele concurentelor si declara ca acestora ar trebui sa le fie teama de ochiul sau format.

Rochiile de mireasa vor fi la mare cautare sambata seara la Bravo ai Stil, iar atmosfera de nunta va pune stapanire pe atmosfera din platoul indragitei emisiuni. Fiecare dintre cele 9 concurente si-a gandit intr-un anume fel intrarea iar momentele pregatite vor intrece orice asteptare.
Cum alaturi de Iulia Albu, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu si Maurice Munteanu va mai sta un alt monument al modei care are si ceva experienta in show-urile de fashion, vorbim despre Catalin Botezatu, comentariile juriului vor fi pe departe cele mai furtunoase si spumoase de pana in acest moment.
Criticile pe care concurentele le vor primi in aceasta seara din parte acestuia vor ustura mai mult decat niciodata dar la fel si sfaturile pe care acesta le va da vor fi de bun augur.

Cam cum isi inchipuie cele 9 concurente ca ar arata in noaptea nuntii si ce rochii isi vor alege vom vedea la Bravo ai Stil din 12.11.2016 de la orele 22:00 la kanal d.
Silvia, Mihaela Crstina, Alina si Andreea asteapta cu sufletul la gura notarea juriului, notare de care depinde si eliminarea uneia dintre ele. La fel si celelalte concurente care isi doresc cu ardoare sa reintre in competitie. Care dintre cele 5 concurente care isi joaca a doua sansa vor reusi si care este eliminarea Galei 12 Bravo ai Stil vezi sambata seara la kanal d.
Petrece o seara plina de surprize, seara care te va face martor la 9 nunti de poveste in Gala eliminatorie de la Bravo ai Stil, sambata 12 noiembrie 2016 de la orele 22:00 pe kanal d.Bravo ai Stil Sambata 12 Noiembrie 2016 Gala 12

Тag: Kanal D, bravo ai stil 12 noiembrie 2016, gala 12, emisiuni online, iulia albu, gala bravo ai stil, catalin botezatu, eliminare, sambata 12.11.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: