01:37

Bravo ai Stil Miercuri 23 Noiembrie 2016 Online

Se poarta stilul la kanal d, iar emisiunea care ne va demonstra acest lucru este Bravo ai Stil de miercuri 23 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00. Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a emisiunii Bravo ai Stil, este gata sa alinieze din nou la linia de start cele 7 concurente care in editia 81 vor incerca inca odata sa demonstreze ca sunt intruchiparea adevaratului stil.

Daca saptamana trecuta a fost cu noroc pentru toate cele 7 concurente pentru ca Gala eliminatorie de sambata s-a incheiat fara nicio eliminare, saptamana a paisprezecea a competitiei nu pare a fi la fel de norocoasa.
Roxana, Ioana, Larisa, Silvia, Cristina Mihaela, Alina si Andreea au de demonstrat ca au invatat destul, ca si-au insusit toate sfaturile primite si ca toate criticile au devenit constructive pentru stilul lor.

Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu sunt pregatiti sa jurizeze defilarea cu numarul 81 a competitiei stilului. Care vor fi comentariile acestora cu privire la cele 7 tinute ale acestei editii si ce sfaturi sau critici vor oferi concurentelor ramane de vazut la Bravo ai Stil din 23.11.2016 la kanal d.
Controversele intre concurente si membrii juriului nu se vor lasa mult asteptate iar atmosfera va exploda la propriu.
Ce critici va face Iulia Albu, cu ce comentarii si argumente vor veni concurentele pentru a-si sustine aparitiile vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo ai Stil.

Nu rata o defilare incendiara cu tinute una si una la Bravo ai Stil, miercuri 23 noiembrie 2016, incepand cu orele 17:00 la kanal d si afla care este tinuta care va lasa fara cuvinte masa juriului.Emisiunea Bravo ai Stil 23 Noiembrie 2016Тag: Kanal D, stil, show tv, editia 81, bravo ai stil online, iulia albu, bravo ai stil 23 noiembrie 2016, miercuri 23.11.2016, emisiuni onlineComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: