12:55

Bravo ai Stil Miercuri 16 Noiembrie 2016 Online

Fii pregatit sa fii martor la o noua editie a confruntarilor in materie de tinute la Bravo ai Stil, miercuri 16 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d. Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a emisiunii Bravo ai Stil, este gata sa alinieze din nou la linia de start cele 7 concurente care in editia 74 vor incerca inca odata sa demonstreze ca prin vene "le curge stil".

Daca saptamana trecuta a fost cu noroc pentru toate cele 7 concurente pentru unele aparand sansa de a reintra in concurs iar pentru altele Gala eliminatorie de sambata incheindu-se fara nicio eliminare, saptamana a treisprezecea a competitiei nu pare a fi la fel de norocoasa.
Roxana, Ioana si Larisa au de demonstrat ca isi merita noua sansa care li s-a oferit iar Silvia, Cristina Mihaela, Alina si Andreea au de demonstrat ca au invatat destul de la inceputul competitiei si ca nu degeaba au rezistat fara eliminare pana in aceasta etapa a competitiei.

Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu sunt pregatiti sa jurizeze defilarea cu numarul 74 a competitiei stilului. Care vor fi comentariile acestora cu privire la cele 7 tinute ale acestei editii si ce sfaturi sau critici vor oferi concurentelor ramane de vazut la Bravo ai Stil din 16.11.2016 la kanal d.
Controversele intre concurente si membrii juriului nu se vor lasa mult asteptate iar atmosfera va exploda la propriu. Ce critici va face Iulia Albu, cu ce comentarii si argumente vor veni concurentele pentru a-si sustine aparitiile vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo ai Stil.

Nu rata o defilare incendiara cu tinute una si una la Bravo ai Stil, miercuri 16 noiembrie 2016, incepand cu orele 17:00 la kanal d si afla care este tinuta care va lasa fara cuvinte masa juriului.Emisiunea Bravo Ai Stil 16 Noiembrie 2016Тag: bravo ai stil online, bravo ai stil 16 noiembrie 2016, editia 74, emisiuni online, iulia albu, show tv, miercuri 16.11.2016, stil, Kanal DComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: