15:19

Bravo ai Stil Marti 29 Noiembrie 2016 Online

Sase noi tinute se aliniaza la linia de start a emisiunii Bravo ai Stil in editia 86, editie difuzata marti 29 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.
Saptamana paisprezece la Bravo ai Stil a fost una cu multe surprize si conflicte iar cele 6 concurente au avut multe de invatat.

Gala de sambata s-a incheiat si cu o eliminare si Ioana a fost cea care a spus pentru a doua oara adio competitie. Roxana a fost salvata de Silvia iar Andreea de voturile telespectatorilor, fiind si concurenta cu cele mai multe voturi.
Editia 86 Bravo ai Stil din 29.11.2016 aduce o noua provocare celor 6 concurente iar tinuta pe care o vor prezenta in aceasta dupa-amiaza mai poate pune o caramida la imaginea pe care acestea si-au construit-o pana in prezent sau din contra poate dezamagi.
Ce tinute si-au ales concurentele pentru a impresiona juriul in a doua editie a saptamanii cu numarul paisprezece si care sunt povestile care stau in spatele lor ramane de vazut de la orele 17:00 pe kanal d.

Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si nu in cele din urma Razvan Ciobanu vor avea din nou un cuvant de spus in aceasta dupa-amiaza. Criticile nu vor astepta prea mult insa nu doar din partea juriului ci si din partea concurentelor care cauta orice greseala in aparitiile contracandidatelor lor.
Asa ca Silvia, Andreea, Larisa, Alina, Roxana si Cristina Mihaela sunt cele 6 concurente care in aceasta saptamana vor cauta sa demonstreze inca odata ca ele sunt posibilele castigatoare ale acestei fulminante competitii.
Cate stelute salvatoare se vor oferi in aceasta dupa-amiaza, care vor fi tinutele laudate dar si cele mai criticate vezi de la orele 17:00 la Bravo Ai Stil, marti 29 noiembrie 2016 la kanal d.Bravo ai Stil Marti 29 Noiembrie 2016Тag: Kanal D, show tv, bravo ai stil 29 noiembrie 2016, iulia albu, marti 29.11.2016, editia 86, bravo ai stil online, emisiunea bravo ai stilComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: