18:35

Bravo ai Stil Marti 22 Noiembrie 2016 Online

Sapte noi tinute se aliniaza din nou la linia de start a emisiunii Bravo ai Stil in editia 80, editie difuzata marti 22 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.
Saptamana treisprezece la Bravo ai Stil a fost una cu noroc si toate cele 7 concurente au mai primit inca o saptamana pentru a demonstra juratilor si publicului ca stilul se afla la degetul lor mic.
Asa ca Gala de sambata s-a incheiat fara eliminare dar cu o surpriza adusa uneia dintre concurente. Concurenta cu cele mai multe voturi din partea publicului va avea imunitate in Gale eliminatorie din aceasta saptamana. Iar fericita castigatoare a imunitatii a fost Silvia.

Editia 80 Bravo ai Stil din 22.11.2016 aduce o noua provocare celor 7 concurente iar tinuta pe care o vor prezenta in aceasta dupa-amiaza mai poate pune o caramida la imaginea pe care acestea si-au construit-o pana in prezent sau din contra poate dezamagi.
Ce tinute si-au ales concurentele pentru a impresiona juriul in a doua editie a saptamanii cu numarul paisprezece si care sunt povestile care stau in spatele lor ramane de vazut de la orele 17:00 pe kanal d.
Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si nu in cele din urma Razvan Ciobanu vor avea din nou un cuvant de spus in aceasta dupa-amiaza. Criticile nu vor astepta prea mult insa nu doar din partea juriului ci si din partea concurentelor care cauta orice greseala in aparitiile contracandidatelor lor.

Asa ca Silvia, Ioana, Andreea, Larisa, Alina, Roxana si Cristina Mihaela sunt cele 7 concurente care in aceasta saptamana vor cauta sa demonstreze inca odata ca ele sunt posibilele castigatoare ale acestei fulminante competitii.
Cate stelute salvatoare se vor oferi in aceasta dupa-amiaza, care vor fi tinutele laudate dar si cele mai criticate vezi de la orele 17:00 la Bravo Ai Stil, marti 22 noiembrie 2016 la kanal d.Emisiunea Bravo ai Stil 22 Noiembrie 2016Тag: Kanal D, editia 80, bravo ai stil 22 noiembrie 2016, show tv, bravo ai stil online, marti 22.11.2016, iulia albu, emisiunea bravo ai stilComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: