12:00

Bravo ai Stil Marti 1 Noiembrie 2016 Online

Saptamana unsprezece a competitiei in care miza este titlul de cea mai stilata femeie din Romania, show-ul tv Bravo ai Stil vine cu o noua editie marti 1 noiembrie 2016, editia 61 care va aduce pe pasarela de defilare un adevarat razboi al orgoliilor intre cele 5 concurente.
Editia de ieri a fost una cat se poate de apriga iar editiile urmatoare se anunta a fi si mai tensionate mai ales ca numarul concurentelor scade de la o saptamana la alta.

Asa ca Silvia, Andreea, Alina, Ioana si Cristina Mihaela sunt cele 5 concurente care in aceasta saptamana vor cauta sa demonstreze ca ele sunt posibilele castigatoare ale acestei fulminante competitii.
Au mai ramas doar 5 concurente iar batalia se anunta din ce in ce mai aprinsa. Se cauta si se pune accent pe orice greseala indiferent de cat de mica este ea, tocmai acea greseala putand face diferenta intre cele 5 concurente care isi vor scoate si ultimii asi din maneca.

Criticile vor fi din ce in ce mai taioase iar cei 4 jurati vor sa vada evolutia la cele 5 concurente. Amenintarea urmatoarei eliminari planeaza deja asupra concurentelor fiecare incercand sa adopte o tinuta cat mai stilata care sa ii aduca cat mai multe dintre stelutele care pot aduce imunitatea dar si cat mai multe din voturile publicului care se pare ca joaca un rol decisiv.
Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu vor ridica pretentiile si mai mult in aceasta saptamana asa ca in editia 61 a emisiunii Bravo ai Stil din 1.11.2016 va aduce o noua desfasurare in forta a tinutelor celor 5 concurente.

Nu rata un super-show cu tinute demne de o defilare pe podiumul uneia dintre cele mai in voga case de moda in editia 61 a emisiunii Bravo ai Stil, marti 1 noiembrie 2016 de la orele 17:00 la kanal d.Emisiunea Bravo Ai Stil 1 Noiembrie 2016Тag: marti 1.11.2016, silvia, tinute, editia 61, emisiuni online, bravo ai stil 1 noiembrie 2016, iulia albu, show tv, stil, Kanal DComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: