14:06

Bravo ai Stil Marti 15 Noiembrie 2016 Online

Se defileaza din nou pe pasarela emisiunii Bravo ai Stil in editia 73, editie difuzata marti 15 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.
Saptamana trecuta la Bravo ai Stil a adus o noua schimbare in tabloul final al competitiei iar cele 4 concurente ramase au mai primit o provocare. In competitie unele dintre contracandidatele lor eliminate au avut sansa de a lupta pentru revenirea la Bravo ai Stil. Asa ca Gala de sambata le-a reintrodus in competitie pe Roxana, Larisa si Ioana.

Editia 73 Bravo ai Stil din 15.11.2016 aduce o noua provocare celor 7 concurente iar tinuta pe care o vor prezenta in aceasta dupa-amiaza mai poate pune o caramida la imaginea pe care acestea si-au construit-o pana in prezent sau din contra poate dezamagi.
Ce tinute si-au ales concurentele pentru a impresiona juriul in a doua editie a saptamanii a treisprezecea si care sunt povestile care stau in spatele lor ramane de vazut de la orele 17:00 pe kanal d.

Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si nu in cele din urma Razvan Ciobanu vor avea din nou un cuvant de spus in aceasta dupa-amiaza. Criticile nu vor astepta prea mult insa nu doar din partea juriului ci si din partea concurentelor care cauta orice greseala in aparitiile contracandidatelor lor.
Asa ca Silvia, Ioana, Andreea, Larisa, Alina, Roxana si Cristina Mihaela sunt cele 7 concurente care in aceasta saptamana vor cauta sa demonstreze inca odata ca ele sunt posibilele castigatoare ale acestei fulminante competitii.

Cate stelute salvatoare se vor oferi in aceasta dupa-amiaza, care vor fi tinutele laudate dar si cele mai criticate vezi de la orele 17:00 la Bravo Ai Stil, marti 15 noiembrie 2016 la kanal d.Bravo ai Stil Marti 15 Noiembrie 2016Тag: emisiunea bravo ai stil, iulia albu, marti 15.11.2016, bravo ai stil online, show tv, editia 73, Kanal D, bravo ai stil 15 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: