11:08

Bravo ai Stil Luni 7 Noiembrie 2016 Online

Tensiunea creste pe pasarela de defilare in editia 66 a emisiunii Bravo ai Stil, luni 7 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.
Iar aceasta tensionare a atmosferei de datoreaza in mare parte faptului ca numarul celor care candideaza pentru titlul de cea mai stilata femeie din Romania a ajuns la patru.

Stilul anilor '20 nu a fost cu noroc pentru Ioana care a dovedit nu doar ca nu a avut cea mai inspirata alegere pentru tema Galei dar a intrunit si cele mai putine voturi din partea publicului. Andreea a fost si ea la un pas de a parasi competitia, tinuta sa primind aprecieri negative din partea membrilor juriului insa voturile publicului au salvat-o inca odata.
Editia 66 Bravo ai Stil aduce pe pasarela de defilare o lupta care devine de la zi la zi tot mai tensionata mai ales ca cei patru jurati ridica tot mai sus nivelul pretentiilor.

Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu sunt pregatiti pentru jurizarea editiei 66 a defilarilor pe pasarela stilului de la Bravo Ai Stil, luni 7.11.2016 acolo unde cele 4 concurente vor trebui sa le demonstreze tot ce au invatat pana acum din sfaturile si criticile primite.
Asa ca Silvia, Andreea, Alina si Cristina Mihaela sunt cele 4 concurente care in aceasta saptamana vor cauta sa demonstreze inca odata ca ele sunt posibilele castigatoare ale acestei fulminante competitii.

Cate stelute salvatoare se vor oferi in aceasta dupa-amiaza, care vor fi tinutele laudate dar si cele mai criticate vezi de la orele 17:00 la Bravo Ai Stil, luni 7 noiembrie 2016 la kanal d.Bravo ai Stil Luni 7 Noiembrie 2016Тag: luni, emisiunea bravo ai stil, bravo ai stil online, editia 66, 7.11.2016, iulia albu, show tv, bravo ai stil 7 noiembrie 2016, Kanal DComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: