12:10

Bravo ai Stil Luni 3 Octombrie 2016 Online

Saptamana sapte a competitiei in care miza este titlul de cea mai stilata femeie autohtona, show-ul tv Bravo ai Stil incepe luni 3 octombrie 2016 cu o editie incendiara care va aduce pe pasarela de defilare un adevarat razboi al orgoliilor intre cele 4 concurente.

Gala de ieri a fost una cat se poate de apriga iar eliminarea a adus-o in afara competitiei de aceasta data pe Isabela. Asa ca Silvia, Andreea, Alina si Cristina Mihaela sunt cele 4 concurente care in aceasta saptamana vor cauta sa demonstreze ca ele sunt posibilele castigatoare ale acestei fulminante competitii.
Au mai ramas doar 4 concurente iar batalia se anunta din ce in ce mai apriga. Se cauta si se pune accent pe orice greseala indiferent de cat de mica este ea, tocmai acea greseala putand face diferenta intre cele 4 concurente care isi vor scoate si ultimii asi din maneca.

Criticile vor fi din ce in ce mai taioase iar cei 4 jurati vor sa vada evolutia la cele 4 concurente. Amenintarea urmatoarei eliminari planeaza deja asupra concurentelor fiecare incercand sa adopte o tinuta cat mai stilata care sa ii aduca cat mai multe dintre stelutele care pot aduce imunitatea.
Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu vor ridica pretentiile si mai mult in aceasta saptamana asa ca in editia 37 a emisiunii Bravo ai Stil din 3.10.2016 va aduce o prima desfasurare in forta a celor 4 tinute.

Nu rata un super-show cu tinute demne de o defilare pe podiumul uneia dintre cele mai in voga case de moda in editia 37 a emisiunii Bravo ai Stil, luni 3 octombrie 2016 de la orele 17:00 la kanal d.


Bravo ai Stil Luni 3 Octombrie 2016
Тag: bravo ai stil 3 octombrie 2016, bravo ai stil editia 37, emisiuni online, iulia albu, show tv, stil, Kanal D, luni 3.10.2016, saptamana 7Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: