13:10

Bravo ai Stil Luni 28 Noiembrie 2016 Online

Aparitii de senzatie pe pasarela de defilare in editia 85 a emisiunii Bravo ai Stil, luni 28 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.
Tensiunea creste de la editie la editie iar lupta concurentelor devine din ce in ce mai crancena, nu de putine ori in culisele emisiunii Bravo ai Stil, replicile pe care si le arunca concurentele degenereaza in adevarate scandaluri.

Tema "Pe aripi de ingeri" nu a fost cu noroc pentru Ioana care a dovedit nu doar ca a avut cea mai neinspirata alegere pentru tema Galei dar a intrunit si cele mai putine voturi din partea publicului. Andreea a fost si ea la un pas de a parasi competitia, tinuta sa primind aprecieri negative din partea membrilor juriului insa voturile publicului au salvat-o inca odata si mai mult, concurenta a primit si cele mai multe voturi in aceasta saptamana din partea telespectatorilot. Roxana a fost si ea pe aceeasi pozitie doar ca imunitatea salvatoare a Silviei a readus-o in competitie.
Editia 85 Bravo ai Stil aduce pe pasarela de defilare inca o lupta a celor 6 competitoare. Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu sunt pregatiti pentru jurizarea celor 6 defilari de la Bravo Ai Stil, luni 28.11.2016 acolo unde concurentele vor trebui sa le demonstreze tot ce au invatat pana acum din sfaturile si criticile primite.

Asa ca Silvia, Andreea, Alina, Roxana, Larisa si Cristina Mihaela sunt cele 4 concurente care in aceasta saptamana vor cauta sa demonstreze inca odata ca ele sunt posibilele castigatoare ale acestei fulminante competitii.
Cate stelute salvatoare se vor oferi in aceasta dupa-amiaza, care vor fi tinutele laudate dar si cele mai criticate vezi de la orele 17:00 la Bravo Ai Stil, luni 28 noiembrie 2016 la kanal d.Bravo ai Stil Luni 28 Noiembrie 2016Тag: Kanal D, editia 85, show tv, iulia albu, bravo ai stil 28 noiembrie 2016, bravo ai stil online, 28.11.2016, luni, emisiunea bravo ai stilComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: