11:46

Bravo ai Stil Joi 6 Octombrie 2016 Online

Cea mai aprinsa batalie a tinutelor a ajuns la editia 40 in competitia care pune stilulul "la bataie", Bravo ai Stil, joi 6 octombrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.
Din pacate pentru cele 4 concurente ramase dupa 6 saptamani de competitie, realizatorii emisiunii Bravo ai Stil s-au gandit sa aduca un aer proaspat in show-ul tv si au adus alte 4 contracandidate care sa faca atmosfera si mai incendiara.

Concurentele 8 acum la numar mai au de convins inca un jurat ca ele sunt cele mai stilate femei din Romania. Publicul este cel care in finalul saptamanii, in Gala eliminatorie va decide concurenta care va pleca din concurs.
Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu incep aceasta editie a emisiunii Bravo ai Stil din 6.10.2016 plini de forte noi iar cei 4 vor ridica si mai mult stacheta cerintelor.
Convinsi ca concurentele au invatat destul pana in aceasta faza a competitiei, cei 4 jurati vor avea si mai multe cerinte.
Bineinteles ca nu vor lipsi nici comentariile concurentelor care au voie sa isi spuna parerea despre tinute prezentate de contracandidatele lor.
Doar ca seria controverselor vor avea loc si de cealalta parte a baricadei, cei 4 jurati avand pareri diferite despre tinutele pe care cele 8 concurente le-au pregatit pentru editia 40 a emisiunii Bravo ai Stil din aceasta dupa-amiaza la kanal d.

Nu rata o defilare incendiara cu tinute una si una la Bravo ai Stil, joi 6 octombrie 2016, incepand cu orele 17:00 la kanal d si afla care este tinuta care va lasa fara cuvinte masa juriului.Bravo ai Stil Joi 6 Octombrie 2016Тag: emisiunea bravo ai stil, bravo ai stil online, joi, bravo ai stil 6 octombrie 2016, editia 40, iulia albu, 6.10.2016, show tv, Kanal DComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: