16:46

Bravo ai Stil Joi 3 Noiembrie 2016 Online

Fii pregatit pentru cea mai aprinsa batalie a tinutelor, batalie care a ajuns la editia 63, emisiunea Bravo ai Stil, joi 3 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.
Asupra celor 5 concurente planeaza din nou amenintarea unei eliminari mai ales ca succesul inregistrat pana in acest stadiu al competitiei nu le garanteaza continuitatea in urmatoarele faze ale competitiei la Bravo Ai Stil.

Concurentele, 5 acum la numar, sunt intr-o competitie acerba mai ales ca numarul lor se micsoreaza vizibil cu fiecare saptamana care trece. Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu sunt pregatiti sa jurizeze o noua defilare a celor 5 concurente.
Convinsi ca toate cele 5 concurente au invatat destul pana in aceasta faza a competitiei, cei 4 jurati vor avea si mai multe cerinte.
Bineinteles ca nu vor lipsi nici comentariile concurentelor care au voie sa isi spuna parerea despre tinute prezentate de contracandidatele lor.

Doar ca seria controverselor vor avea loc si de cealalta parte a baricadei, cei 4 jurati avand pareri diferite despre tinutele pe care cele 5 concurente le-au pregatit pentru editia 63 a emisiunii Bravo ai Stil din aceasta dupa-amiaza la kanal d.
Nu rata o defilare incendiara cu tinute una si una la Bravo ai Stil, joi 3 noiembrie 2016, incepand cu orele 17:00 la kanal d si afla care este tinuta care va lasa fara cuvinte masa juriului.Bravo ai Stil Joi 3 Noiembrie 2016Тag: emisiunea bravo ai stil, editia 63, bravo ai stil 3 noiembrie 2016, bravo ai stil online, 3.11.2016, joi, iulia albu, show tv, Kanal DComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: