14:36

Bravo ai Stil Joi 24 Noiembrie 2016 Online

Fii pregatit pentru una dintre cele mai aprinse batalii a stilului a competitiei care a ajuns la editia 82, emisiunea Bravo ai Stil, joi 24 noiembrie 2016 incepand cu orele 17:00 la kanal d.

Asupra celor 7 concurente planeaza din nou amenintarea unei eliminari mai ales ca succesul inregistrat pana in acest stadiu al competitiei nu le garanteaza continuitatea in urmatoarele faze ale competitiei la Bravo Ai Stil singura care poate rasufla usurata fiind Silvia care a castigat imunitatea pentru aceasta Gala eliminatorie sambata trecuta.
Concurentele sunt intr-o competitie acerba mai ales ca numarul lor se micsoreaza vizibil cu fiecare saptamana care trece. Iar membrii exigentului juriu, Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu nu mai accepta jumatati de masura.
Fiind convinsi ca toate cele 7 concurente au invatat destul pana in aceasta faza a competitiei, cei 4 jurati au si mai multe cerinte, greselile fiind imputate fara mila.

Bineinteles ca nu vor lipsi nici comentariile concurentelor care au voie sa isi spuna parerea despre tinutele prezentate de contracandidatele lor.
Doar ca seria controverselor va avea loc si de cealalta parte a baricadei, cei 4 jurati avand pareri diferite despre tinutele pe care cele 7 concurente le-au pregatit pentru editia 82 a emisiunii Bravo ai Stil din 24.11.2016 la kanal d.

Nu rata o defilare incendiara cu tinute una si una la Bravo ai Stil, joi 24 noiembrie 2016, incepand cu orele 17:00 la kanal d si afla care este tinuta care va lasa fara cuvinte masa juriului.Bravo ai Stil Joi 24 Noiembrie 2016Тag: Kanal D, show tv, iulia albu, 24.11.2016, joi, editia 82, bravo ai stil 24 noiembrie 2016, bravo ai stil online, emisiunea bravo ai stilComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: