09:22

Bravo Ai Stil Duminica 9 Octombrie 2016 Gala 7 online

Gala spectaculoasa la Bravo Ai Stil, duminica 9 octombrie 2016 incepand cu orele 20:00 pe kanal d acolo unde frumoasa prezentatoare Ilinca Vandici va da startul unei noi editii care aduce a saptea eliminare in competitia stilului.

Gala Bravo Ai Stil din 9.10.2016 aduce din nou amenintarea eliminarii insa de aceasta data noutatea sta in interventia publicului care cu al sau vot poate schimba dramatic mersul competitiei. Asa ca Gala 7 Bravo ai Stil se anunta a fi una plina de provocari dar si de surprize.
Conflictele vor fi la ele acasa in Gala 7 Bravo Ai Stil din aceasta seara la kanal d, concurentele fiind atente la fiecare pas gresit al contracandidatelor.

Clejanii invadeaza scena la Bravo Ai Stil. Iar Viorica de la Clejani va fi vedeta care se va alatura celor 4 membri ai juriului pentru a hotara soarta celor 8 concurente. Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu vor face din nou senzatie cu aparitiile lor.

Tema serii va fi una cat se poate de inedita, cainele meu. Cele 8 concurente vor trebui sa defileze alaturi de un patruped.
Supriza serii va fi insa Silvia care va soca odata cu intrarea sa in scena. Patrupedul sau este de fapt un biped. Controversata concurenta va plimba in lesa...un barbat.
Ce tinute au pregatit Ayda, Silvia, Patricia, Alina, Andreea, Roxana, Cristina Mihaela si Ioana pentru aceasta seara la Bravo Ai Stil si cat de mult vor impresiona juriul vezi de la orele 20:00 la kanal d.

Nu rata o Gala exploziva si vezi care va fi a saptea eliminare la Bravo Ai Stil, duminica 9 octombrie 2016 de la orele 20:00 la kanal d.Тag: online, iulia albu, show tv, gala bravo ai stil, eliminare, duminica 9.10.2016, viorica de la clejani, gala 7, bravo ai stil 9 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: