10:47

Bravo Ai Stil Duminica 2 Octombrie 2016 Gala 6 online

Gala incendiara la Bravo Ai Stil, duminica 2 octombrie 2016 incepand cu orele 20:00 pe kanal d acolo unde frumoasa prezentatoare Ilinca Vandici va da startul unei noi editii care aduce a sasea eliminare in competitia stilului.

Asupra celor 5 concurente planeaza din nou amenintarea unei eliminari mai ales ca succesul inregistrat pana in acest stadiu al competitiei nu le garanteaza continuitatea in urmatoarele saptamani la Bravo Ai Stil.
Gala de saptamana trecuta a adus in pozitia de eliminare 4 dintre concurente doar Silvia si Cristina Mihaela ridicandu-se la nivelul asteptarilor celor 4 membri ai juriului. Asa ca Gala 6 de la Bravo ai Stil se anunta a fi una plina de provocari dar si de surprize.

Conflictele vor fi si ele la ele acasa in Gala 6 Bravo Ai Stil din 2.10.2016, concurentele fiind atente la fiecare pas gresit al colegelor din competitie.
Anna Lesko va fi vedeta care se va alatura celor 4 membri ai juriului iar alaturi de acestia va hotara soarta celor 5 concurente. Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu vor face din nou senzatie cu aparitiile lor. Insa cea care va fi vedeta serii in cea ce priveste tinutele va fi indragita cantareata Anna Lesko care va aprinde scena cu aparitiile sale provocatoare.
O alta surpriza a serii va fi numarul unei trupe de stripperi care va face senzatie, iar cea care va profita de muschii baietilor va fi Raluca Badulescu care ii va lua la inspectat pe baieti.

Ce tinute au pregatit Silvia, Alina, Andreea, Cristina Mihaela si Isabela pentru aceasta seara la Bravo Ai Stil si cat de mult vor impresiona juriul vezi de la orele 20:00 la kanal d.
Nu rata o Gala exploziva si vezi care va fi a sasea eliminare la Bravo Ai Stil, duminica 2 octombrie 2016 de la orele 20:00 la kanal d.Bravo Ai Stil Duminica 2 Octombrie 2016 Gala 6
Video1, Video2


Тag: Anna Lesko, online, bravo ai stil 2 octombrie 2016, iulia albu, gala 6, show tv, gala bravo ai stil, eliminare, duminica 2.10.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: