15:41

Bravo Ai Stil Duminica 25 septembrie 2016 Gala 5 online

Avangardismul este actorul principal al stilului celor 6 concurente in Gala cu numarul 5 al show-ului tv Bravo Ai Stil, duminica 25 septembrie 2016 incepand cu orele 20:00 la kanal d.
Asupra celor 6 concurente planeaza din nou amenintarea unei eliminari mai ales ca succesul inregistrat pana in acest stadiu al competitiei nu le garanteaza continuitatea in urmatoarele saptamani la Bravo Ai Stil.

Silvia a fost cat pe ce ca in Gala de saptamana trecuta sa spuna la revedere competitiei asa ca in Gala din aceasta saptamana la Bravo Ai Stil va trebui sa demonstreze ca totul a fost doar o scapare de moment.
Conflictele vor fi si ele la ele acasa in Gala 5 Bravo Ai Stil din 25.09.2016, concurentele fiind atente la fiecare pas gresit al concurentei.

Andreea Banica va fi vedeta care se va alatura celor 4 membri ai juriului iar alaturi de acestia va hotara soarta celor 6 concurente. Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu vor face din nou senzatie cu aparitiile lor. Iulia Albu va soca din nou cu o aparitie surprinzatoare care va lasa audienta fara cuvinte fiind in ton cu tematica tinutelor din Gala 5 Bravo Ai Stil.
Raluca Badulescu nu se va lasa mai prejos iar din frumoasa blonda se va transforma intr-o bruneta care iti va taia respiratia.

Ce tinute au pregatit Silvia, Alina, Andreea, Cristina Mihaela, Isabela si Larisa pentru aceasta seara la Bravo Ai Stil si cat de mult vor impresiona juriul vezi de la orele 20:00 la kanal d.
Nu rata o Gala incendiara si vezi care va fi a cincea eliminare la Bravo Ai Stil, duminica 25 septembrie 2016 de la orele 20:00 la kanal d.Bravo Ai Stil Duminica 25 septembrie 2016 Gala 5
Video1, Video2, Video3


Тag: duminica 25.09.2016, bravo ai stil 25 septembrie 2016, gala 5, avangarda, online, iulia albu, show tv, Andreea Banica, gala bravo ai stil, eliminareComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: