19:37

Bravo ai Stil Duminica 16 Octombrie 2016 Gala 8 Online

Gala 8 a show-ului Bravo Ai Stil difuzata duminica 16 octombrie 2016 incepand cu orele 20:00 pe kanal d se anunta a fi marcata de imprevizibil.
Frumoasa prezentatoare Ilinca Vandici va da startul unei noi editii care aduce a saptea eliminare in competitia stilului iar cerintele in aceasta Gala sunt mari mai ales ca nicio concurenta nu este sigura de continuitatea sa in competitie.

Gala Bravo Ai Stil din 16.10.2016 aduce din nou amenintarea eliminarii insa si de aceasta data interventia publicului este decisiva, votul publicului fiind cel care poate schimba dramatic mersul competitiei. Asa ca Gala 8 Bravo ai Stil se anunta a fi una plina de provocari dar si de surprize.
Conflictele vor fi la ele acasa in Gala 8 Bravo Ai Stil din aceasta seara la kanal d, concurentele fiind atente la fiecare pas gresit al contracandidatelor.

Anamaria Prodan este invitata speciala de la Bravo Ai Stil si se va alatura celor 4 membri ai juriului pentru a hotara soarta celor 8 concurente.
Pe langa aparitia invitatei, tinuta Iuliei Albu, a lui Maurice Munteanu, tinuta lui Razvan Ciobanu sau a Ralucai Badulescu vor face din nou senzatie in aceasta seara la kanal d.

Tema serii va incerca din nou sa scoata din cele 8 concurente adevaratul lor stil, ceea ce le caracterizeaza cel mai bine. Cele 8 concurente vor trebui sa defileze in tinutele care le pot duce pe primele pozitii in preferintele juriului sau din contra le pot da afara din concurs.

Ce tinute au pregatit Ayda, Silvia, Patricia, Alina, Andreea, Roxana, Cristina Mihaela si Ioana pentru aceasta seara la Bravo Ai Stil si cat de mult vor impresiona juriul vezi de la orele 20:00 la kanal d.
Nu rata o Gala exploziva si vezi care va fi a saptea eliminare la Bravo Ai Stil, duminica 16 octombrie 2016 de la orele 20:00 la kanal d.Bravo ai Stil Duminica 16 Octombrie 2016 Gala 8Тag: online, bravo ai stil 16 octombrie 2016, iulia albu, gala 8, show tv, gala bravo ai stil, eliminare, duminica 16.10.2016, anamaria prodanComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: