18:36

Baieti de Oras Miercuri 9 Noiembrie 2016 Episodul 6 Online

Pregateste-te de o noua aventura alaturi de baietii de oras in ultimul episod al serialului Baieti de Oras, episod difuzat miercuri 9 noiembrie 2016 incepand cu orele 21:30 la antena 1.
Renumitele personaje ale serialului Baieti de Oras pleaca in excursie. Dar nu oriunde, ci pe malul lacului la pescuit. Inarmati cu gratar, corturi, undite si cu sonar baietii sunt pregatiti de o adevarata iesire la pescuit iar fetele isi vor pregati geamantanele cu lucrurile necesare unei fete pe malul lacului.

Odata instalati pe malul lacului baietii se pun pe pescuit iar fetele le vor tine hangul. Gina este cea mai nelamurita de situatie.
Insa ce ii asteapta pe cei 6 prieteni va intrece orice asteptare. Gina va intra in travaliu si va da nastere chiar in cort pe malul lacului. Surpriza va fi si mai mare atunci cand vor vedea culoarea copilului. Ce explicatii vor gasi Malone, Roby Roberto, Renatta, Dorian si Danela cu privire la culoarea copilului Ginei vom afla in ultimul episod Baieti de Oras din 9.11.2016 de la orele 21:30 la antena 1.

Cat de mult se va rade, caror situatii vor trebui sa le faca fata celebrele personaje ale serialului si care sunt ultimele noutati din viata de oras a baietilor vom vedea miercuri seara in episodul 6 al serialului Baieti de Oras.
Nu rata ultimele aventuri si situatii pline de umor ale consacratelor personaje din serialul Baieti de Oras, miercuri 9 noiembrie 2016 la antena 1.Тag: baieti de oras 9 noiembrie 2016, Roby, baieti de oras episodul 6, renatta, Malone, Dorian, danela, miercuri 9.11.2016, GINA, ultimul episodComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: