14:38

Baieti de Oras Miercuri 5 Octombrie 2016 Episodul 1 Online

O noua productie a comediei romanesti isi ia startul miercuri 5 octombrie 2016 cu episodul 1 al serialului Baieti de Oras, serial difuzat de la orele 21:30 pe antena 1.

Renumitele personaje care in primul sezon In puii mei au facut furori in randul fanilor prin situatiile in care au fost pusi dar si prin remarcile facute revin pe micile ecrane dar de aceasta data cu ora lor de gratie, serialul Baieti de Oras.
Roby Roberto, Malone, Dorian, Gina, Daniela, Renatta, Robotelu' si Versace au parte acum de propriul lor serial, Baieti de Oras, serial care va continua actiunea personajelor din primul sezon In puii mei.

In ce stadiu ii vom gasi pe Roby Roberto si Daniela, sau pe Malone si Gina? Ce actiuni li se pregatesc celor doua cupluri si prin ce situatii hazlii vor avea de trecut? Cu ce fite se mai lauda Versace? Dar si cine este Robotelu'?
Toate raspunsurile le afli in primul episod al serialului de comedie Baieti de Oras din 5.10.2016 pe antena 1. Serialul va incerca sa surprinda in cel mai mic amanunt viata si modul de a interactiona cu societatea, a asa zisilor "baieti de oras".
Serialul Baieti de Oras, va surprinde intr-o nota de parodie modul in care acestia isi duc viata, punandu-i in diferite situatii inspirate din viata reala.

Care va fi actiunea primului episod al serialului Baieti de Oras, va lasam sa descoperiti de la orele 20:30, miercuri 5 octombrie 2016 pe antena 1.Baieti de Oras Miercuri 5 Octombrie 2016 Episodul 1

Тag: miercuri, 5.10.2016, GINA, baieti de oras episodul 1, baieti de oras 5 octombrie 2016, Roby, Daniela, serial tv, Mihai Bendeac, MaloneComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: