09:25

Asta-i Romania Sambata 8 Octombrie 2016 Online

Pe kanal d te asteapta o noua editie a emisiunii Asta-i Romania sambata 8 octombrie 2016, emisiune in care subiectele si reportajele sunt pe cale sa aduca pe micile ecrane povestile stringente ale realitatii romanesti.
Mihai Ghita te invita sa urmaresti reportaje de mare interes in care reporterii de la Asta-i Romania vor incerca sa ridice probleme ale poporului roman care nu ar trebui sa existe la aceasta ora.

Sate in care oamenii traiesc in bezna, oameni care muncesc din greu pentru a-si intretine familia, povesti de viata socante care te vor lasa fara cuvinte dar si povesti de succes care arata ca se poate, toate te asteapta la Asta-i Romania din 8.10.2016 la kanal d.

Ce noi retete traditionale au mai vanat reporterii de la Asta-i Romania, retete care sunt gata sa iti "lase gura apa"la rubrica culinara Tara-n bucate?
Care sunt vedetele sau divele autohtone care ajung sa fie comentate de gura satului si care sunt parerile oamenilor de rand, din satele romanesti, de fitele acestora?
Cum se distreaza romanii, ce probleme au si cum si le rezolva?
Vezi in aceasta seara la Asta-i Romania de la orele 20:00 la kanal d.

Petrece o super-seara alaturi de o noua editie a emisiunii Asta-i Romania, sambata 8 octombrie 2016 de la orele 20:00 pe kanal d.Asta-i Romania Sambata 8 Octombrie 2016Тag: emisiuni online, asta-i romania, sambata 8.10.2016, mihai ghita, show tv, asta-i romania 8 octombrie 2016, Kanal DComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: