16:13

Asta-i Romania Sambata 22 Octombrie 2016 Online

Vezi o noua editie a emisiunii Asta-i Romania sambata 22 octombrie 2016, emisiune in care subiectele si reportajele sunt pe cale sa aduca pe micile ecrane povestile stringente ale realitatii romanesti.
Mihai Ghita te invita sa urmaresti reportaje de mare interes in care reporterii de la Asta-i Romania vor incerca sa ridice probleme ale poporului roman care nu ar trebui sa existe la aceasta ora.

Sate in care oamenii traiesc in bezna, oameni care muncesc din greu pentru a-si intretine familia, povesti de viata socante care te vor lasa fara cuvinte dar si povesti de succes care arata ca se poate, toate te asteapta la Asta-i Romania din 22.10.2016 la kanal d.
Ce noi retete traditionale au mai vanat reporterii de la Asta-i Romania, retete care sunt gata sa iti "lase gura apa"la rubrica culinara Tara-n bucate?
Care sunt vedetele sau divele autohtone care ajung sa fie barfite la poarta casei, de oamenii de rand la rubrica "In gura satului"si cum se impart parerile acestora?
Cam cum se mai distreaza romanii si pe unde, ce probleme au si cum si le rezolva?

Toate aceste intrebari isi vor gasi raspuns in aceasta seara la Asta-i Romania, sambata 22 octombrie 2016, emisiune difuzata de la orele 20:00 la kanal d.Asta-i Romania Sambata 22 Octombrie 2016Тag: reportaje, Kanal D, asta-i romania 22 octombrie 2016, show tv, emisiuni online, asta-i romania online, Live, sambata, mihai ghita, 22.10.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: