Новинки

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, pariatur voluptatibus. Ad deleniti, eos ex hic in iusto nihil nisi porro praesentium, quidem quisquam sed, suscipit voluptatem. Aperiam, maxime, quidem.

Мультфильмы

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, pariatur voluptatibus. Ad deleniti, eos ex hic in iusto nihil nisi porro praesentium, quidem quisquam sed, suscipit voluptatem. Aperiam, maxime, quidem.

Сериалы

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, pariatur voluptatibus. Ad deleniti, eos ex hic in iusto nihil nisi porro praesentium, quidem quisquam sed, suscipit voluptatem. Aperiam, maxime, quidem.

Новости

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab aliquid blanditiis consequuntur enim eos ipsa, ipsam iste magnam mollitia, necessitatibus obcaecati officia omnis optio quidem saepe soluta tenetur veritatis. Totam.

  • 0
  • 287
Vezi episodul de luni 22 mai 2017 al serialulul tv Dragoste infinita live incepand cu ora 20 pe kanald. "Emir si Galip declanseaza un atac in forta la adresa lui Kemal, menit sa il incarcereze pe acesta, dar nimeni nu isi imagineaza ca Nihan va fi martora planului lor diabolic. Din dorinta de a-si s...
  • 0
  • 400
Esti invitat la ce-a de-a doua seara a duelurilor la MasterChef, marti 14 februarie 2017, incepand cu orele 20:30 la protv.

In editia de ieri seara a celui mai nou sezon MasterChef, primii duelisti au spart gheata si s-au duelat la bancul de lucru in fata celor trei jurati, multi dintre ei obtinand mult ravnitul sort. Insa au fost si cazuri in care nici unul dintre duelisti nu au reusit sa ia sortul, ultimul duel al serii fiind de acest fel. Chef Liviu Popescu, chef Samuel El Torriellec si chef Razvan Exarhu nu au fost deloc incantati de desertul celor doua concurente asa ca spre dezamagirea acestora, sortul a ramas la chefi.
Editia din aceasta seara de marti a show-ului culinar MasterChef aduce alti duelisti la bancurile de lucru, duelisti care sunt hotarati sa obtina sortul care le asigura locul in bucataria MasterChef. Unul dintre momentele in care atmosfera se va incinge la maxim va fi acela in care in timpul unui duel chef Razvan Exarhu le va cere concurentilor sa intrerupa totul.
Ce il va determina pe chef sa ia aceasta decizie si cum se va incheia tensionatul moment vom vedea de la orele 20:30 in editia 2 a sezonului 7 MasterChef din 14.02.2017 la protv.

Cat de bine vor fi pregatiti cei care se vor duela in cea de-a doua editie a duelurilor, cum se vor descurca cu provocarile din cosul gasit pe bancul de lucru dar si a celor trei jurati dar mai ales cine sunt cei care vor obtine sortul ramane de vazut in aceasta seara in editia 2 a sezonului 7 MasterChef, de la orele 20:30 la protv.
Prinde gustul competitiei la protv si vezi cate sorturi se vor obtine in duelurile editiei 2 a sezonului 7 MasterChef, marti 14 februarie 2017, de la orele 20:30....
  • 0
  • 462
Degustarile pe nevazute continua la Chefi la Cutite in cea de-a doua editie a sezonului trei, editie difuzata marti 14 februarie 2017, de la orele 20:30 la antena 1.

Sezonul 3 Chefi la Cutite a debutat in forta, ieri seara, cu o prima editie a jurizarilor pe nevazute exploziva. Cei trei chefi au avut in fata lor preparate care de care mai impresionante insa au avut parte si de o serie de experimente culinare mai putin reusite. Fructele de mare, crevetii, pestele sau foie gras-ul au revenit in farfuriile de la Chefi la Cutite, insa nu au lipsit nici clatitele sau placinta cu mere dar si un preparat din bucataria indiana.
In editia din aceasta seara a emisiunii Chefi la Cutite, cei trei chefi vor avea o adevarata aventura culinara. Asa ca atat papilele gustative cat si stomacurile acestora vor fi puse la incercare. Supa de fasole cu scoici, o mamaliga neagra dar si alte preparate vor fi o adevarata piatra de incercare pentru chefi. Ba chiar la aparitia unor colive in fata lor au impresia ca cineva le joaca o farsa, iar Filip, concurentul din echipa rosie a sezonului 2 Chefi la Cutite, condusa de chef Catalin Scarlatescu, se afla in spatele usilor.

Cea de-a doua editie a degustarilor pe nevazute a show-ului culinar Chefi la Cutite din 14.02.2017 aduce in fata chefilor alti concurenti dornici sa impresioneze cu preparatul lor si sa obtina cutitele care ii pot trimite in urmatoarea etapa a competitiei.
Cum se vor descurca cu jurizarea pe nevazute in editia 2 Chefi la Cutite, chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea, ce pariuri vor pune si de ce va sari din scaun chef Dumitrescu la ridicarea closului, toate le vom vedea de la orele 20:30 in editia 2 Chefi la Cutite, marti 14 februarie 2017 la antena 1....
  • 0
  • 471
Defilare de senzatie de ziua indragostilor la Bravo ai Stil editia 17 de marti 14 februarie 2017, editie difuzata incepand cu orele 16:30 la kanal d.

Ilinca Vandici a aruncat o provocare concurentelor in editia de ieri a emisiunii Bravo ai Stil, iar acestea trebuie ca tinutele pregatite pentru a saptesprezecea defilare a sezonului 2 din competitia stilului, sa fie inchinate iubirii. Tot Ilinca Vandici a divulgat faptul ca Valentine's day are o semnificatie deosebita pentru unul dintre jurati. Maurice Munteanu este cel in cauza, asa ca aceasta editie din Bravo ai Stil va fi semnificativa pentru jurat.
Conflictele vor fi si de aceasta data in prim-plan, mai ales ca una dintre concurente insinueaza ca a vazut anumite fotografii cu una dintre contracandidatele sale la titlul de cea mai stilata femeie din Romania in mediul online.
Cine sunt cele doua concurente si despre ce poze este vorba vom vedea in editia 17 a sezonului 2 Bravo ai Stil din 14.02.2017 de la orele 16:30 la kanal d.

Sirul criticilor din partea Iuliei Albu, va exploda in aceasta dupa-amiaza la Bravo ai Stil atunci cand una dintre concurente, dupa ce va fi desfiintata de controversata fashionista, va fi sfatuita sa apeleze la ajutorul unui stilist.
Se alearga prin platoul emisiunii Bravo ai Stil, marti dupa-amiaza, iar cei care se vor lua la intrecere vor fi Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu care se vor napusti asupra Danutei, dupa ce Iulia afirma ca aceasta ar avea o gaura in rochie.
Cum se va incheia intreg momentul vom afla de la orele 16:30 la Bravo ai Stil din 14/02/2017 la kanal d.

Nu rata o editie speciala a emisiunii Bravo ai Stil, editia 17 a sezonului 2, marti 14 februarie 2017, editie in care tinutele pregatite de cele unsprezece concurente vor sarbatori dragoste si vezi care sunt cele mai apreciate tinute dar si cele mai criticate....

Информация о сайте

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus asperiores beatae consectetur cupiditate, dolorum error eum ex facere, fugit incidunt laborum, maxime molestias neque odio officia quam quas quis temporibus!

Lorem Ipsum - это текст-"рыба", часто используемый в печати и вэб-дизайне. Lorem Ipsum является стандартной "рыбой" для текстов на латинице с начала XVI века. В то время некий безымянный печатник создал большую коллекцию размеров и форм шрифтов, используя Lorem Ipsum для распечатки образцов. Lorem Ipsum не только успешно пережил без заметных изменений пять веков, но и перешагнул в электронный дизайн. Его популяризации в новое время послужили публикация листов Letraset с образцами Lorem Ipsum в 60-х годах и, в более недавнее время, программы электронной вёрстки типа Aldus PageMaker, в шаблонах которых используется Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus asperiores beatae consectetur cupiditate, dolorum error eum ex facere, fugit incidunt laborum, maxime molestias neque odio officia quam quas quis temporibus!